Lippen

  • Voor wie geen strakke lipcontour  (meer)heeft
  • Bij fijne rimpeltjes rond de mond
  • Bij een te dunne bovenlip of onderlip
  • Bij kleurloze lippen
  • Wie niet de hele dag door lippenstift aan wil brengen

Bij de lippen is een veelgevraagde toepassing het corrigeren van een ongelijke liplijn, het corrigeren van een te dunne boven/ onderlip, te bleke lippen of het corrigeren van fijne lijntjes langs de liplijn bij het ouder worden.

Door een kleur toe te passen die gelijk is aan uw lipkleur worden oneffenheden tot een minimum beperkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een contrasterende kleur te kiezen. Ook kunt u kiezen om de lippen geheel in te kleuren, full lips of het inschaduwen van de lippen. Lip pigmentatie ziet er heel natuurlijk uit, het enige wat u vaak nog nodig heeft is een lipglos om de lippen mooi te laten glanzen. Denkt u eens in, uw lippen zullen er altijd mooi uitzien, ongeacht wat u doet. Optisch kunnen de lippen iets groter lijken als er een lijntje tegen de eigenlijke liplijn geplaatst wordt.

De Permanente Make -Up Lippen behandeling

Voor de behandeling begint kijken we naar de vorm en kleur van de mond. Samen met u nemen we de tijd om de kleur en de vorm van de lipliner te bepalen. Wilt u alleen de vorm van de lippen corrigeren of deze volledig laten inkleuren. Bent u tevreden dan zullen we de lippen gaan pigmenteren. Na ongeveer vier tot zes weken komt u nogmaals langs om eventuele correcties uit te voeren.

Mensen die regelmatig last hebben van koortsuitslag worden af geraden een lippigmentatie te laten aanbrengen. (meer info te verkrijgen)

  •  Half ingeschaduwde/ombré lippen

Eerst wordt er een mooie strakke lipcontour gemaakt waarna we deze uitschaduwen. Er ontstaat een prachtig natuurlijk resultaat. Lipglos erover en u bent klaar.

  •  Full lips

Na het aanbrengen van een mooie strakke liplijn worden de lippen volledig ingekleurd in een door u gekozen kleur. Nooit geen uitgelopen lippenstift meer.