Bellapierre – Minerale make Up

 

920301_10152770872850013_2027102421_o

Neem je eerste stap naar een natuurlijke, veilige en gezonde schoonheidsroutine met Bellápierre minerale cosmetics. Bellápierre biedt onder andere een volledig assortiment aan van minerale make-up waar je van droomt, hierdoor zie en voel je je gegarandeerd als een godin. Met 100% minerale make-up zal je huid er niet enkel fantastisch uitzien, maar zal het ook zo voelen!  Dit nieuw concept in minerale make-up zal het meest dominante en gewild product in de minerale cosmetica markt in de komende jaren worden.  De vraag van de slimme consument tegenwoordig is vooraleerst kwaliteit, niet alleen de veiligheid van natuurlijke minerale cosmetica producten. Maar alsook de slimme look die alleen hoogwaardige natuurlijke minerale make-up producten kan geven. Onze basis en meest fundamentele missie is om de hoogste kwaliteit van natuurlijke minerale make-upproducten te ontwikkelen, te produceren en te verkopen. Maar Bellápierre wil ook een hoog niveau van service aanbieden, dat ver uitsteekt boven die van haar concurrent. Bellápierre biedt het beste minerale cosmetica assortiment aan, elk mineraal make-upproduct dat u nodig heeft vindt u in haar assortiment. Dit alles maakt van Bellápierre de voor de hand liggende keuze voor natuurlijke make-up.

10511686_10154573408025013_4795126008326440933_o

De ingrediënten van onze minerale cosmetica zijn geschikt voor alle huidtypes en tinten, het verbetert uw teint met elk gebruik en zorgt voor een onberispelijke afwerking elke keer dat u het product gebruikt. Van de basis voor uw huid tot aan de finishing touch de mascara, de Bellápierre minerale cosmeticalijn verbetert uw natuurlijke schoonheid. Dit doet ze  door het creëren van een jonge uitstraling en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Dit uniek, met professionele kwaliteit, mineraal assortiment voorziet een langblijvende, hypoallergene en innovatieve benadering naar je schoonheidsverzorging toe en biedt variëteit, puurheid en zuiverheid aan met zijn multifunctionele natuurlijke minerale make-upproducten. Met een product voor elke behoefte, evenals producten die goed dekken, is onze minerale make-up alles wat je nodig hebt in een assortiment.

Neem afscheid van ongelijke make-up en zeg hallo aan minerale foundation! Onze Minerale Foundation kan ook gemengd worden met onze natuurlijke gezichtscrème om zo een vloeibare minerale foundation te verkrijgen.

Erkend met de 2008, 2009 en 2014 ‘Natural Health & Beauty Award’ voor Excellence, biedt Bellápierre volledige instructievideo’s aan, die ervoor zorgen dat je elke keer op je best eruit ziet wanneer je de deur uit gaat.  Deze minerale make-up klontert niet, vervaagt niet, loopt niet uit en moet je maar 1 keer per dag opdoen.

Onze minerale cosmetica is het begin van een nieuwe, meer zelfverzekerende jij.

Uw huid zal u dankbaar zijn!

 

Producten verkrijgbaar bij Diferente.